5 tips för den mysigaste hemmakvällen på länge

Ibland låter en fullspäckad helg ointressant och man vill istället vila upp sig inför nästkommande vecka. Ibland kan man behöva stanna upp och ladda upp med energi istället för att göra något energikrävande. Känner du likadant så är en hemmakväll perfekt för dig! Här kommer lite tips till dig som vill maxa hemmakvällen och vakna upp utvilad dagen därpå.

 

  1. Mat och snacks

Gör det enkelt för dig och köp med dig hämtmat på vägen hem från skolan eller jobbet. På så vis slipper du laga mat- vilket betyder mer tid för mys och samtidigt får du käka din favoritmat. Två flugor i en smäll alltså! Köp gärna lite extra mat som du kan ha till lunch dagen efter så kan du ligga kvar i sängen en stund till.
Passa på att köpa hem ditt favoritsnacks som du kan unna dig medan du tittar på din favoritfilm eller serie senare under kvällen.

 

  1. Myskläder

Ska du ha myskväll hemma är det nästan obligatoriskt med myskläder. Strunta i allt som heter tight och satsa istället på kläder som är mjuka och bekväma. Har du några mysiga tjocksockar eller tofflor hemma så ta på dom med! Genom att hänga runt hemma i gosiga kläder kommer du direkt ner i mys-läge!

 

  1. Soffläge

Vad passar bättre en hemmakväll än att titta ikapp på din favoritserie? Lägg dig i soffan med en skål popcorn eller annat favoritsnacks och njut!

Är du på jakt efter en ny serie att följa kan du enkelt titta på Netflix där det finns gott om tips beroende på vad du gillar att titta på.

 

  1. Hemmaspa
    Efter en lång vecka finns det få saker som slår ett hemmaspa. Tappa upp varmt härligt bad, gärna innehållande en bad-bomb om du har hemma. Lyssna på din favorit-podd eller musik som du tycker är avkopplande. Skrubba hela kroppen och använd dina favoritprodukter för både kropp och hår. Vill du unna ditt hår det lilla extra så kolla in ett bästa tabletterna för håret som rengör ditt hår på ett mer skonsamt sätt och ger samtidigt ditt hår samma känsla som efter ett frisörbesök!
  2. Ge sängen lite kärlek
    Jag tror att vi alla känner till den härliga känslan av att vara nybadad och sedan kliva ner i en säng med nya lakan. Är du ute efter nya sängkläder villvi varmt rekommendera att kolla hos Georg Jensen som har kvalitativa textiler med det lilla extra! Unna dig själv en lång sovmorgon om du kan så du är riktigt utvilad!
  3. Sists med inte minst

Gör gärna en hemmakväll av det här slaget till en rutin en gång i månaden. Vi alla kan må bra av att sänka kraven lite och bara slappna av. Det är lätt hänt att man tänker att man måste ha helgen fullspäckad men i själva verket borde man ta en kväll då och då för att ta hand om sig lite extra. Det är du så värd!