Byt ut köket med hjälp av ett billigt snabblån

Är det dags att köpa nya vitvaror? Ser golvet och väggarna i köket slitna ut? Ibland behövs det bara lite fix här och där för att få köket att se strålande nytt ut igen. Med ett snabblån kan du täcka småkostnader som behövs för att lägga nytt kakel eller byta ut kylskåpet mot en sprillans ny modell. Här berättar vi mer om hur du med rätt snabblån kan ge köket ett ordentligt lyft.

 

Snabblån till renovering

Vill du bara piffa upp köket lite med en fräsch ny färg på väggarna eller nya köksmöbler kan det kännas överdrivet att utöka bolånet. Varför inte ta ett snabblån istället? Det finns en pulserande marknad för renoveringslån idag där snabblånen har fått en framträdande roll. Det går snabbt och enkelt att låna, räntan är inte lika hög som den var för några år sedan och, bäst av allt, du behöver ingen säkerhet för lånet. Det är i princip bara att fylla i en ansökan online. Oftast tar det inte mer än 24 timmar att få lånet godkänt och pengarna skickade till bankkontot.

 

Hur lånar jag till renoveringen?

Eftersom ett renoveringslån inte kräver någon säkerhet kan du lugnt ansöka om lånet från soffans trygga vrå. Marknaden för snabblån växer så det knakar så du lär knappast gå bet om lösningar för just dina lånebehov. Samtidigt gäller det att vara försiktig när man är på jakt efter bästa snabblånet. Läs alltid det finstilta innan du skriver under ett lånekontrakt. Ta reda på vilken effektiv ränta som gäller för ditt snabblån. Då vet du exakt vad lånet kommer att kosta. Är du osäker? Ta hjälp av en jämförelsetjänst.

Fair-laan.se har länge förmedlat snabblån i hela Norden och är en jätte bland digitala jämförelsetjänster. De samarbetar endast med seriösa kreditbolag och kan leta fram det bästa lånet för dig på rekordtid. Tjänsten är helt gratis. På deras plattform kan du informera dig om olika typer av lån, få värdefulla tips och använda deras smarta lånekalkylator samtidigt som du söker bland ett trettiotal ledande kreditbolag på den svenska marknaden.

 

När ska jag låna till renoveringen?

Det perfekta scenariot är att du redan har sparat ihop till en del av köksrenoveringen och nu bara behöver en liten knuff i rätt riktning för att kunna dra igång renoveringsprojektet. Tänk på att ett snabblån generellt sett är dyrare än ett traditionellt banklån och därför är det bättre om det betalas tillbaka så fort som möjligt. På så sätt bromsar du räntan och kan få billigast möjliga lån. De flesta snabblån ska betalas tillbaka inom 90 dagar men återbetalningsperioden beror mycket på hur mycket du har lånat och hur din egen privatekonomi ser ut, dvs. vilka möjligheter du faktiskt har att betala tillbaka lånet.

Ta snabblån till renoveringen om du bara tänkt måla om, byta ut eller se över detaljerna i ditt kök. Ett vackert bord, nya luckor, ett fräscht lager färg eller lite nytt kakel kan göra mycket för köket!