Saknar du också värmeböljan?

Inte mycket mer än en månad har gått, sedan årets värmebölja började att lägga sig. Den heta och torra sommaren orsakade som de flesta vet en del problem, skördar blev förstörda och bönder var tvungna att nödslakta djur pga. foderbrist. Dessutom rasade skogsbränder och det rådde eldningsförbud. Egentligen borde man alltså inte sakna värmeböljan, men det gör många av oss ändå. Alltså vi saknar inte problemen såklart, men den varma sommaren innebar också varma och härliga kvällar. Sköna heldagar på stranden blev det också till, och det var helt enkelt rikligt med möjligheter att jobba på solbrännan.

Boka en resa till solen nu när vintern närmar sig

Hösten innebär fina färger i naturen, och rikligt med frisk luft. Men skulle det inte vara härligt om hösten också innebar längtans tider? Jorden är ju som bekant rund, och det är en fördel för alla solälskare. Det är nämligen alltid sommar någonstans på jorden. Om man har ekonomisk möjlighet till det, kan man boka en två-veckors resa till solen, någonstans mitt i den svenska vintern. Förutom att man rent faktisk igen får lov att njuta av solbad och sköna sommarkvällar, så ger det också ett stort värde i längtans och förväntningarnas tid. En gråkall novembermorgon när man vadar genom snöslasket, kan man drömma sig bort och tänka på resan som snart skall realiseras.

Thailand är svenskarnas favorit

När det gäller solresor utanför Europa, är Thailand alltjämt svenskarnas favoritresmål enligt flera olika studier. Det är det också många orsaker till. Dels finns det många prisvärda möjligheter att komma till Thailand, eftersom det är en så stor turistindustri i landet. Du kan bland annat finna prisvärda alternativ när det gäller resor till Thailand, hos Asiatours.se. Oändliga härliga vita stränder och i det närmaste sommarväder-garanti är en av flera orsaker till att Thailand är så populärt. Men förutom klimatet och stränderna så erbjuder turistindustrin i Thailand massor av tjänster och underhållning till billiga priser. Matkulturen är levande och det finns massor med intressanta sevärdheter och rundresor att ta del av, om man skulle tröttna på att ligga på stranden.